DERS KAYITLARIYLA İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

Bölüm müfredatında bazı değişiklikler yapıldığından, ders kayıtlarını yaparken öğrencilerimizin şu hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir: KMY 218 Kamu Yönetiminde Halkla İlişkiler ve KMY 320 Türk İdare Tarihi derslerini daha önce zorunlu ders olarak alıp başarısız olan öğrenciler için bu dersler fosil olarak açılmıştır. Bu durumda olan öğrenciler bu fosil dersleri almak zorundadır. Öğrenciler sadece derslerin sınavına gireceklerdir. Ancak sınıf tekrarı yaptığı için bu dersleri ilk kez alacak öğrenciler, programındaki gün ve saatinde bu derslere devam etmek zorundadır. KMY 310 Yönetim Psikolojisi, KMY 390 Toplumsal Destek Projeleri ve KMY 448 Araştırma Projesi II derslerini daha önce seçmeli olarak alıp başarısız olan öğrenciler ise bu derslerin yerine mufredatlarindaki başka bir seçmeli dersi almak zorundadırlar.

Eklenme tarihi: 26.09.2023 11:08:37
Son güncelleme: 11.02.2024 15:16:06