EKLE-SİL İŞLEMLERİ DUYURUSU

24-28 Eylül 2018 tarihleri arasındaki ekle-sil haftasında ders kayıt işlemlerinizi tamamlamanız gerekmektedir. 24–28 Eylül 2018  tarihleri içinde ekle sil ile ilgili işlemlerini gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin dilekçeleri sonraki haftalarda işleme alınmayacaktır. Seçmeli ders alan öğrencilerin seçtikleri derslerin açılıp açılmadığını kontrol etmeleri, açılmayan dersleri seçen öğrencilerin danışmanları ile irtibata geçerek onaylarıyla birlikte gerekli değişikliği yapmaları gerekmektedir.

Misyon

"Ekonomi, siyasal bilimler, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler alanlarında, evrensel nitelik ve ölçekte bilimsel üretim yapmak; öğrenci ve öğretim üyelerinin uluslararası hareketliliğini destekleyen yüksek nitelikli programlarla akademik dünya ile bütünleşmiş eğitim vermek; eğitim, araştırma ve hizmet yoluyla topluma katkı sağlamaktır."

Vizyon

"Araştırma, eğitim-öğretim hizmetleri ve toplumsal katkı ile evrensel düzeyde tanınırlık kazanmış yenilikçi ve sürekli öğrenen bir fakülte olmaktır."

Dumlupınar Bulvarı 07058 Kampüs / ANTALYA